Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

24 Aprilie 2018
Vizualizari: 6181
Comentează add

O întâlnire la nivel înalt între oficialităţi din România, Grecia, Serbia şi Bulgaria are loc marţi la Palatul Victoria.

Întâlnire la nivel înalt la Palatul Victoria

florin-lepadatu

 

O întâlnire la nivel înalt între oficialităţi din România, Grecia, Serbia şi Bulgaria are loc marţi la Palatul Victoria.

Pe agendă se află proiectele comune de dezvoltare regională.

Reporterul RRA, Petruţa Obrejan: "Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vučić şi premierii Bulgariei şi Greciei, Boiko Borisov şi Alexis Tsipras, vor fi primiţi de şeful executivului român la Palatul Victoria la ora 16:50 şi imediat va începe cea de-a treia reuniune la nivel înalt România - Bulgaria - Grecia - Serbia.

Vă reamintesc că primul eveniment de acest gen a avut loc la Varna, în octombrie anul trecut şi apoi la Belgrad, două luni mai târziu.

Discuţiile de astăzi vor viza, interconectarea regională şi în acest sens vor fi analizate proiecte de infrastructură energetică şi de transport, de asemenea, teme ce ţin de agenda europeană, dar şi stadiul aderării Serbiei la Uniunea Europeană.

Se ştie că România, Bulgaria şi Grecia sprijină acest obiectiv.

Mai mult, fostul premier Mihai Tudose spunea în decembrie anul trecut, la Belgrad, că cele patru state pot să fie în egală măsură o poartă de intrare şi respectiv de ieşire din spaţiul comunitar, dar şi un zid de apărare al acestuia."

 

Etichete Guvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live