Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Iunie 2020
Vizualizari: 944
Comentează add

Premierul Ludovic Orban a avut o întâlnire cu șefii Federației Române de Fotbal și ai Ligii Profesioniste pentru a găsi soluții pentru revenirea suporterilor pe stadioane.

Întâlnire la guvern a premierului Ludovic Orban cu șefii FRF și LPF

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Premierul Ludovic Orban a avut o întâlnire cu șefii Federației Române de Fotbal și ai Ligii Profesioniste pentru a găsi soluții în vederea deschiderii tuturor bazelor sportive, dar mai ales pentru revenirea suporterilor pe stadioane.

Orban a explicat că a văzut la meciurile din Bulgaria și Serbia spectatori în tribune, dar a precizat că situația epidemiologică este diferită în România.

Ludovic Orban: Vă spun din capul locului că deocamdată nu poate fi vorba despre spectatori după 15 iunie. Este foarte greu de controlat că dacă dai drumul la spectactatori în primul rând îţi vin galeriile şi este super complicat de a asigura respectării unor reguli de distanțare sau alte lucruri. Vom vedea dacă lucrurile evoluează bine într-o perspectivă rezonabilă se poate vorbi şi de lucrul acesta. Sunteţi şi deschizători de drumuri în materie de competiție și într-un fel în funcție de succesul redeschiderii competiției și în alte sporturi probabil se vor putea lua măsuri similare. Oricum eu aștept cu mare interes reluarea campionatului, ca microbist.

În schimb, şeful FRF, Răzvan Burleanu, a explicat că ar putea exista o soluţie privind vânzarea biletelor online, iar între spectatori să fie o distanță de 12 scaune.

De asemenea, șeful FRF a solicitat ca din data de 15 iunie să fie redeschise toate bazele sportive.


Etichete (ii)sportstadioanesuporteriorban

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live