Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 01 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

30 Ianuarie 2019
Vizualizari: 417
Comentează add

Președintele moldovean, Igor Dodon, a mulțumit pentru desființarea temporară a taxelor vamale pentru unele mărfuri.

Întâlnire a preşedintelui Republicii Moldova cu Vladimir Putin

sergiu-stet

    Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Foto: Arhivă

"Primul lot de camioane rusești 'Kamaz', pe care vi l-am cerut și ați fost de acord să mi-l dați, va ajunge în următoarele săptămâni în Republica Moldova, fiind destinate întreprinderilor de pe întreg cuprinsul țării", a afirmat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la întâlnirea avută cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.
 
Agenţia RIA sctie că președintele moldovean a mulțumit pentru desființarea temporară a taxelor vamale pentru unele mărfuri. "Acest lucru va oferi un sprijin considerabil producătorilor noștri", a afirmat Dodon.
 
Liderul moldovean și-a exprimat speranța că cetățenii republicii vor profita de amnistia anunțată pentru migranții din Moldova. Igor Dodon a mai spus că speră ca reglementarea problemei transnistrene să se afle în continuare în centrul atenției și că se va urmări soluționarea acestei probleme.
 
După cum a afirmat Dodon, dialogul intens cu liderul Transnistriei permite rezolvarea problemelor nesoluţionate până în prezent.
 
Președintele Consiliului Federației al Federației Ruse - camera superioară a legislativului rus -, Valentina Matvienko, se va întâlni joi, 31 ianuarie, cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se arată pe site-ul Consiliului Federației. 
 

Etichete Igor Dodon,KamazValentina Matvienko

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live