Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

21 Noiembrie 2019
Vizualizari: 636
Comentează add

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, a primit joi, 21 noiembrie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, vizita ambasadorului Canadei în România, Kevin Hamilton.

Întâlnire a ministrului apărării naționale cu ambasadorul Canadei

radu-dobritoiu

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, a primit astăzi, la sediul Ministerului Apărării Naționale, vizita ambasadorului Canadei în România, Kevin Hamilton.

Întrevederea a reprezentat un bun prilej pentru a discuta despre stadiul cooperării româno-canadiene în domeniul apărării și perspectivelor de colaborare în format bilateral și în cadrul NATO sau ONU.

Ministrul apărării naționale a mulțumit ambasadorului canadian pentru contribuția substanțială și constantă a țării sale la implementarea măsurilor de consolidare a flancului estic aliat, exemplificând prin participarea Canadei, în ultimii ani, la misiunile de poliţie aeriană consolidată de pe teritoriul ţării noastre.

De asemenea, Nicolae-Ionel Ciucă a accentuat importanţa deosebită a relaţiei transatlantice pentru securitatea Europei, având în vedere provocările actuale de securitate în regiunea Mării Negre, precizează comunicatul de presă primit de la MApN.

"Cooperarea româno-canadiană în cadrul ONU, prin contribuția României la misiunea MINUSMA din Mali, arată că ritmul parteneriatelor bilaterale și dialogul politico-militar sunt unele excelente și vom continua împreună pe acest drum", a concluzionat ministrul apărării naționale.
 


Etichete ministru Nicolae Ciucaintalnire MApN

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live