Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 18 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Aprilie 2021
Vizualizari: 280
Comentează add

Președintele a afirmat că rolul Institutului este fundamental în timpul pandemiei şi s-a arătat impresionat de eforturile personalului în susținerea campaniei de vaccinare.

Institutul Cantacuzino a fost decorat de președintele Klaus Iohannis

radiojurnal

 Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat din nou oamenii să se vaccineze pentru că numai așa poate fi oprită pandemia de coronavirus.
 
Şeful statului a subliniat că în perioada următoare vom primi suficiente doze de vaccinuri, iar campania de imunizare va fi accelerată.
 
El a făcut această declarații la Institutul Cantacuzino din București unde s-a aflat, alături de alte oficialități ale statului, pentru a marca 100 de ani de la înființarea acestei prestigioase unități românești de cercetare.
 
Reporter: Oana Bâlă - Bună ziua! Președintele Klaus Iohannis a afirmat că rolul Institutului Cantacuzino este fundamental în timpul pandemiei şi s-a arătat impresionat de eforturile personalului în susținerea campaniei de vaccinare.
 
Şeful statului a precizat că în perioada următoare România va primi un număr semnificativ de doze de vaccin, ceea ce va permite accelerarea campaniei de vaccinare.
 
El i-a îndemnat pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și a avertizat că virusul nu dispare prin violență și manifestări extremiste.
 
Premierul Florin Cîțu a declarat la rândul său că, încă de la începutul pandemiei de COVID-19, Institutul Cantacuzino a avut un rol esențial în efortul de apărare a sănătății cetățenilor prin efectuarea de teste și prin studii legate de transmiterea virusului.
 
Institutul Cantacuzino a fost decorat astăzi de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofițer.
 
(PH)
 

Etichete Klaus IohannisKlaus Iohannisdecorare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live