Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Decembrie 2020
Vizualizari: 365
Comentează add

Instituții de cultură susțin de Ziua Națională a României evenimente online

radiojurnal

    

Multe instituții de cultură importante din țară susțin de Ziua Națională a României evenimente adaptate condițiilor speciale din acest an.

Teatrul Național din Timișoara se deschide virtual publicului astăzi, de la ora 18:00, cu unul dintre cele mai aplaudate spectacole: piesa "O scrisoare pierdută" de Ion Luca Caragiale.
 
Va fi transmisă în direct din Sala Mare pe site-ul instituției, pe canalul YouTube și pe pagina de Facebook a Teatrului. Naționalul timișorean își explică alegerea prin faptul că, într-un moment când viața este transferată pe online, "O scrisoare pierdută" rămâne o mostră de umanitate.
 
La Sibiu, Filarmonica a pregătit de Ziua Națională un program alcătuit integral din adaptări simfonice ale unor piese tradiționale românești care poate fi urmărit, la fel, pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook cu începere de la ora 19:00.
 
Şi tot astăzi, Casa Artelor "Dinu Lipatti" din capitală transmite online, în premieră, două recitaluri extraordinare de muzică și poezie de la orele 11:00 și 17:00. Protagoniști vor fi violonistul Şerban Lupu, pianista Viorela Ciucur, actorul Dorel Vișan și flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.
 
(PH)

Etichete Ziua Națională a Românieievenimente online(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live