Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Sâmbătă, 29 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Mai 2019
Vizualizari: 260
Comentează add

În această seară şi la noapte va ploua abundent, cu tunete, fulgere, grindină şi vijelii în Banat, vestul şi nordul Olteniei, Crişana, Maramureş şi vestul Transilvaniei.

Instabilitatea atmosferică revine în mare parte a României

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

Instabilitatea revine în mare parte a României în următoarele două zile, în această seară şi la noapte va ploua abundent, cu tunete, fulgere, grindină şi vijelii în Banat, vestul şi nordul Olteniei, Crişana, Maramureş şi vestul Transilvaniei, zone care se vor afla sub cod galben de la ora 18 până mâine dimineaţă.

La nivel naţional temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade. Şi mâine în vest, sud-vest, nord şi centru, de asemenea în zonele de deal şi de munte vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter torential, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie si izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitătile de apă vor depăsi 15-25 l/mp, iar pe arii restrânse 35-40 l/mp. În rest cerul va fi variabil iar fenomene specifice instabilităţii vor fi pe spaţii mai restrânse spre seară, iar vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă, local în Câmpia Română - maximele se vor încadra, în general, între 23 si 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării.


Etichete ploiinstabilitatevijeliefurtunăprecipitaţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live