Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

27 Octombrie 2020
Vizualizari: 256
Comentează add

Alexandru Lancuzov este în direct și ne spune cum se circulă pe drumurile din țară.

Infotrafic: Cum se circulă pe drumurile din țară.

alex-lancuzov

Politia Rutieră. Foto: facebook.com/ministeruldeinterne

S-a reluat circulația pe Drumul Național 28, între Lețcani și municipul Iași, unde în urmă cu aproape o oră a fost un accident cu două autoturisme și un tir. Trei persoane au fost rănite în această coliziune de pe DN28 - este intrarea în Iași dinspre Târgu Frumos. Adaptați viteza și asigurați-vă foarte bine înainte de fiecare manevră, mai ales la depășirile pe tronsoanele cu ceață deasă. Sunt multe șosele în centru și sudul țării cu vizibilitate redusă. Folosiți corespunzător luminile de întâlnire și de ceață. 

De astăzi până vineri inclusiv sunt programate restricții la Sebeș, pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Se lucrează la breteaua de conexiune cu autostrada A10 Sebeș-Turda. Restricțiile parțiale sunt pe sensul spre Orăștie la kilometrul 309. 

Continuă asfaltările de pe DN1 Valea Prahovei la Nistorești kilometrul 100, iar pe Valea Oltului reparațiile la Călimănești kilometrul 198, decopertări cu dirijare la paletă. 
Ultima informație din Ilfov.

Pe cât posibil evitați intersecția de la Mogoșoaia, segmentul de pe centura București Nord; sunt cozi de 2-3 kilometri atât pe sensul spre Otopeni, cât și direcția către autostrada A1.

(PH)


Etichete trafic(ph)drumuritara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live