Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Septembrie 2019
Vizualizari: 475
Comentează add

Infotrafic

radiojurnal

 Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne

De azi, circulaţia în zona Aeroportului Otopeni se modifică. Vor începe lucrări la calea ferată între aeroport şi Gara de Nord, iar din acest motiv este schimbat fluxul de acces la Henri Coandă.

Se schimbă şi prioritatea în sensul giratoriu de la ieşirea din aeroport, unde, începând de la prânz, vor trece întâi maşinile care pleacă din aeroport.

Pe unde sunt probleme pe şoselele din ţară ne spune Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române:

DN 5 este închis la km 19, la podul peste râul Argeş, de pe raza localităţii Adunaţii Copăceni, în judeţul Giurgiu, traficul fiind închis pentru aproximativ 6 luni, în vederea executării unor reparaţii.

Circulaţia se desfăşoară deviat pe un pod provizoriu din apropiere, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu restricţie de 30 km/oră. DN 11C este închis între km 22 şi 23 Târgu Secuiesc-Bicsad, judeţul Covasna, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii.

Traficul se desfăşoară pe ruta alternativă DN 11B Târgul Secuiesc-Cozmeni. Semnalăm faptul că DN 15 este închis între Poiana Largului şi Bicaz, judeţul Neamţ, traficul fiind oprit în vederea executării lucrărilor de reabilitare a suprafeţei de rulare, care a fost afectată în urma precipitaţiilor.

Ruta ocolitoare este Poiana Largului, DN 15B, Târgu Neamţ, DN 15C, Piatra Neamţ-Bicaz.


Etichete infotraficpolitia rutiera

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live