Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

14 August 2021
Vizualizari: 522
Comentează add

Este coloană deja pe 23 km la Nistorești, Comarnic între Bușteni și Predeal acum se merge bine, dar încă e dimineață.

Informaţii privind traficul din ţară

-

Politia Rutieră. Foto: facebook.com/ministeruldeinterne

Restricții extinsă pentru transportatorii de mărfuri și trafic intens pe A2 în această dimineață. Mai multe ne spune acum în direct reporterul RRA Alex Lancuzov.

Reporter: Se reia circulația fără restricții la Drajna. Pe autostrada Soarelui, A2, Km 104, sensul spre litoral, a fost o tamponare și s-a format o coloană pe aproximativ 2 km. Traficul este intens spre mare, mai aglomerat la Fetești și Cernavodă. Coloane și la Eforie, pe Drumul Național 39, la sensurile giratorii.

Restricții extinse astăzi pentru transportatorii de mărfuri până la ora 22:00 pe A2 şi DN39 şi de la ora 16:00 la ora 22:00 pe DN7, Pitești - Râmnicu Vâlcea - Veștem, așadar, pe Valea Oltului.

Urcăm și la munte. Este coloană deja pe 23 km la Nistorești, Comarnic între Bușteni și Predeal acum se merge bine, dar încă e dimineață. Singura zonă cu lucrări pe DN1 - Valea Prahovei este la Podul Azuga, sunt reparații capitale, dar sunt asigurată două benzi. Ruta ocolitoare pentru șoferii care vor să ajungă la Brașov și să evite aglomerația de pe Valea Prahovei: DN1A, Ploiești - Cheia - Săcele, dar cu lucrări la Babarunca, este Km 168, în judeţul Braşov.

În Ilfov, astăzi încep lucrări pregătitoare la Otopeni, pe Centura București Nord. Regională de drumuri București reconfigurează sensul giratoriu, o girație amenajată acum din balize de plastic, dar la finalul lucrărilor, peste cel mult două luni, girația de la Otopeni va fi amenajată corespunzător.

La final, informațiile din capitală, două restricţii programate în zona centrală: de la ora 14:00 la ora 16:00, Marșul normalității, cu restricții pe traseul Piața Victoriei, Piața Romană, Universitate Unirii, iar de la ora 17:00 la ora 19:30, pentru marșul Bucharest Pride, pe Calea Victoriei, Regina Elisabeta și Universitate, în ambele situații cu întreruperea circulației și devierea pe rute ocolitoare.


Etichete (ii)traficrestrictiiaglomeratie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live