Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Teatrul National Radiofonic Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

31 Ianuarie 2022
Vizualizari: 362
Comentează add

În județul Hunedoara, atenţie la ieşirea din Defileul Jiului și intrarea în Petroșani. Pe DN 66, la kilometrul 117, stânci masive s-au desprins din versant.

Informaţii din trafic

alex-lancuzov

Foto: Arhivă/ Marcela Petcu

Trecerea Dunării cu bacul este suspendată și în această dimineață la Zimnicea, în județul Teleorman, din cauza vântului puternic și circulația rutieră este închisă pe Transalpina spre Rânca, iar în centrul și nordul țării sunt șosele pe care traficul se desfășoară în condiții de iarnă. Reporterul nostru Alexandru Lancuzov este acum în direct acum, cu mai multe informații. Bună dimineața, Alex!


Reporter: Bună dimineața! Încă sunt cozi la Jitaru pe DN 65 între Pitești și Craiova. La Jitaru, în judeţul Olt, în urmă cu aproximativ o oră s-a produs un accident grav, o coliziune frontală între două autoturisme. Din nefericire, o persoană şi-a pierdut viaţa. Carosabilul este curat, cu vizibilitate bună în sudul țării. Poliţia Rutieră a restricționat circulația la Jitaru pentru măsurători, iar de câteva minute s-a reluat alternativ pe o singură bandă.

A fost ridicată restricția de tonaj din Pasul Tihuța, pe DN 17, între Vatra Dornei și Bistrița. Se circulă în condiţii de iarnă în continuare, pe un carosabil parțial alunecos pe mai multe drumuri din nordul țării: pe DN 17 Poiana Stampei - Iacobeni şi DN 18 Cârlibaba - Iacobeni, în județul Suceava, în centrul ţării pe DN15 între Topliţa şi Tulgheş în judeţul Harghita. În județul Gorj circulaţia rămâne închisă pe Transalpina, între Novaci şi Rânca, viscol.

Estimarea drumarilor pentru redeschiderea circulației este pentru ora 10:00.

Ultima informație, din județul Hunedoara, atenţie la ieşirea din Defileul Jiului și intrarea în Petroșani. Pe DN 66, la kilometrul 117, stânci masive s-au desprins din versant, s-au oprit deocamdată în plasele de protecţie. Drumarii au balizat zona şi se circulă pe o singură bandă în ambele direcții.


Etichete infotraficcirculatie rutieratransalpinasosele(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live