Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

23 Noiembrie 2019
Vizualizari: 450
Comentează add

Trenurile care fac legătura între Bucureşti şi Constanţa circulă îngreunat între localităţile Ciulniţa şi Dragoş Vodă din cauza vântului puternic.

Informaţii din trafic

alex-lancuzov

Foto: Arhivă/ Poliția Română

Regionala de Drumuri Bucureşti programează astăzi plombări pe Autostrada Soarelui între Bucureşti şi Fundulea.

Pe sectorul construit din dale de beton, în ultimele zile, au apărut şi mai multe gropi, iar lucrările de reparaţii se vor face cu restricţii parţiale pe ambele sensuri.

Despre cum se circulă la această oră ne spune acum în direct, reporterul nostru Alex Lancuzov. Bună dimineaţa!


Reporter: Bună dimineața! Tot pe Autostrada Soarelui, dar lângă Lehliu, restricții ridicate - drumarii au efectuat reparații pe un segment de aproximativ 7 km între Lehliu şi Dor Mărunt. Carosabil umed pe A2, fără probleme de aderență, s-a împrăștiat material antiderapant. S-a intervenit cu sare și pe mai multe rute din județul Tulcea, unde ieri a fost polei, DN 22 Tulcea - Babadag sau DN 22A, la Cataloi.

Ceață cu vizibilitate redusă în centrul țării. Atenție mare pe autostrada A1 Sibiu - Deva de la kilometrul 240 până pe la kilometrul 280, la limita cu județul Alba, vizibilitatea chiar sub 100 de metri. Conduceți în permanență cu luminile de întâlnire aprinse, aprindeţiși proiectoarele, dar nu uitați să le opriți când se revine la vizibilitate bună. Viteza recomandată în condiții de ceață în afara localităților, 50 de km pe oră.


Probleme la vămile Zimnicea și Turnu Măgurele. Traversarea Dunării cu bacul rămâne suspendată, condiții meteo nefavorabile și nivel scăzut al Dunării.


În București, pentru astăzi nu sunt programate restricții.

Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, care urma să se desfășoare astăzi la Arcul de Triumf, a fost reprogramată.

Pe drumurile de fier întârzieri destul de mari la mai multe trenuri care ajung sau pleacă din Gara de Nord din București.

De exemplu, un tren InterRegio care vine de la Arad are deja 100 de minute întârziere, iar o altă garnitură InterRegio care urmează să plece la Constanța va porni din Gara de Nord cu 50 de minute întârziere.

Trenurile care fac legătura între Bucureşti şi Constanţa circulă îngreunat între localităţile Ciulniţa şi Dragoş Vodă din cauza vântului puternic.

Viteza a fost restricţionată la 30 de kilometri pe oră. Din acest motiv, trenurile au întârzieri de până la o oră.


Etichete informatiitraficautostradaceataninsoarerepetitiiparadabucuresticfrintarzieri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live