Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 August 2019
Vizualizari: 664
Comentează add

Circulaţia camioanelor este restricţionată astăzi pe reţeaua rutieră din Ungaria până la ora 23:00, ora României, fiind o zi de sărbătoare naţională în ţara vecină.

Informaţii din trafic

radiojurnal

 Foto: MAI.

Circulaţia camioanelor este restricţionată astăzi pe reţeaua rutieră din Ungaria până la ora 23:00, ora României, fiind o zi de sărbătoare naţională în ţara vecină.

La ridicarea restricţiilor, Poliţia de Frontieră va lua măsuri specifice pentru fluidizarea circulaţiei, mai ales la vămile Petea, Borş şi Nădlac 2 unde se aşteaptă cozi mari de camioane.

Despre cum se circulă la această oră pe şoselele principale din ţară, aflăm acum în direct de la reporterul nostru Alex Lancuzov. Bună dimineaţa!


Reporter: Bună dimineaţa! Trafic mai aglomerat în zona podului peste Mureș pe DN 1 Sebeș - Alba Iulia.

La acest pod peste Mureș se fac reparații mai ales pe timpul nopții, atunci când traficul este mai lejer.

Tot pe DN1, dar în județul Cluj, la Turda, trafic semaforizat la podul peste Arieș, la kilometrul 444. Pentru relația Cluj Napoca - Huedin - Oradea, atenție, la Căpușu Mic s-au turnat covoare asfaltice noi.


În județul Brașov, la Ucea de Jos, foarte aproape de limita cu județul Sibiu, CFR Infrastructură repară trecerea la nivel cu linia de cale ferată la kilometrul 257. Pe DN1 Brașov- Sibiu se merge pe o variantă provizorie, dar cu viteză redusă.

Nu este o dimineață foarte aglomerată pe Autostrada Soarelui, spre litoral, nu sunt semnalate tamponări sau cozi pe A2 sau pe DN 39 Agigea - Mangalia.


Ultima informație, din București, RADET lucrează la rețeaua de termoficare pe șoseaua Nicolae Caramfil, aproape de intersecția cu Șoseaua Pipera, o zonă destul de aglomerată.


Etichete poliţiejandarmeriemotocicliştiInformaţii din traficromaniapolitia rutierapolitia de frontieravama

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live