Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

10 August 2019
Vizualizari: 608
Comentează add

Drumul Naţional 67 C - Transalpina se închide, astăzi, în două intervale orare, pentru o etapă a Campionatului Naţional de Drift.

Informații din trafic

alex-lancuzov

Arhivă Foto: Alex Lancuzov

Drumul Naţional 67 C - Transalpina se închide, astăzi, în două intervale orare, pentru o etapă a Campionatului Naţional de Drift.

Astfel, tronsonul de altitudine, aflat în Pasului Urdele, la limita dintre judeţele Gorj şi Vâlcea, se închide de la această oră până la ora 11:00 şi apoi de la 12:30 până la 15:30.

Şi mâine DN 67 C Transalpina se va închide în două reprize, tot pentru această competiţie auto. Cu alte informaţii din trafic vine acum în direct reporterul nostru, Alex Lancuzov. Alex, bună dimineaţa!


Reporter: Bună dimineața! S-a reluat circulația fără restricții la Lipova, pe Drumul Național 7 Valea Mureșului, în județul Arad, unde a fost un accident cu șase persoane rănite, printre care trei copii. DN7 Valea Mureșului și Drumul Național 68A Săcămaș-Marginea sunt rute și mai aglomerate în această perioadă, asigură legăturile între tronsoanele de autostradă A1 Sibiu-Deva, respectiv A1 Lugoj-Nădlac 2.

Poliția Rutieră atenționează asupra oboselii la volan, aproape în fiecare zi au fost accidente cu pătrundere pe contrasens, din cauza oboselii la volan.

Probleme majore de fluență avem la această oră pe Autostrada Soarelui, la Sărulești, la Drajna, dar și la Fetești au fost mai multe tamponări. Sunt și mulți oferi care depășesc coloana pe banda de urgență, manevră total interzisă.

Traficul este foarte aglomerat spre mare, adaptați viteza la stațiile de taxare de la Fetești, dar și la podurile de la Fetești și Cernavodă, unde carosabilul este peticit. Valori foarte ridicate de circulație avem pe DN 39 Agigea și Eforie Nord.

De asemenea, cu restricție pentru camioane până la ora 22:00 pe Autostrada Soarelui spre mare și pe DN39, în ambele sensuri.

Așteptăm în trafic intens pe DN 7C Transfăgărășan, la Vidraru și la Bâlea Lac, iar ultima informație vine din județul Brașov, dacă mergeți spre DN73, între Bran și Râșnov.

Atenție, sunt trei-patru zone cu restricții și lucrări de modernizare, unde așteptăm formarea de coloane.


Etichete informatii din traficpolitia rutieraa2constantatransfagarasan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live