Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

25 Mai 2019
Vizualizari: 655
Comentează add

În Bucureşti are loc astăzi, de la ora 13:00, o paradă la care participă motociclişti şi biciclişti.

Informații din trafic

alex-lancuzov

 Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne

 În Bucureşti are loc astăzi, de la ora 13:00, o paradă la care participă motociclişti şi biciclişti.

Aceştia vor parcurge traseul Piaţa Presei Libere - Şoseaua Kiseleff - Calea Victoriei - Splaiul Independenţei şi Grozăveşti.

Parada va promova mersul pe două roţi, iar deplasarea participanţilor se va face pe prima bandă de circulaţie.

Despre cum se circulă la această oră pe şoselele principale din ţară aflăm acum, în direct, de la reporterul RRA Alex Lancuzov. Alex, bună dimineaţa!


Reporter: Bună dimineața! Vom avea 2-3 săptămâni cu reparații în garanție pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse. Constructorul care în 2015 a reabilitat jumătatea noastră a Podului Giurgiu-Ruse a primit aprobarea pentru intervenții cu restricții parțiale; plombările se vor efectua și în funcție de valorile de circulație.

Deja carosabilul a fost decopertat pe sensul de intrare în țară. Dacă mergeți pe DN5 București- Giurgiu, atenție în localitățile Jilava și 1 Decembrie din județul Ilfov, sunt în lucru mai multe sensuri giratorii. Mergem și în județul Brașov, cinci semafoare sunt montate pe sectorul Bran-Râșnov de pe DN73 Pitești-Brașov.

Dacă luni Ministerul Transporturilor anunța rezilierea contractului de modernizare, constructorul a mobilizat personal și utililaje pe șantier și continuă lucrările cu restricții; o situație destul de neclară. Nu sunt programate intervenții pe DN1 Valea Prahovei sau pe DN7 Valea Oltului.

Pe șoselele care pornesc din București, pe A1 București-Pitești trafic cu restricții la km 36, unde se repară podul peste Argeș, este deschisă o singură bandă pentru fiecare sens.

Pe Autostrada Soarelui, cea mai importantă zonă cu lucrări este între Lehliu și  Drajna, tronsonul cuprins între km 84 și 92, este închis pe sensul spre litoral cu devierea pe calea 2 Constanța-București.

Ultima informație e din județul Cluj, pe centura Vâlcele-Apahida - centura Cluj, la km 5 e o surpare de teren și afectează o bretea pe sensul dinspre Vâlcele către Apahida.


Etichete informatii traficromaniabucurestibiciclistimersul pe doua rotipodul giurgiu ruse

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live