Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iulie 2018
Vizualizari: 390
Comentează add

Se va circula îngreunat, în următoarea perioadă, pe o singură bandă, pe centura Capitalei, între localităţile Chitila şi Chiajna, pe sensul către Chiajna.

Informaţii din trafic

radiojurnal

Se va circula îngreunat, în următoarea perioadă, pe o singură bandă, pe centura Capitalei, între localităţile Chitila şi Chiajna, pe sensul către Chiajna, din cauza unor lucrări la carosabil. Centrul Infotrafic mai informează că, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, sunt trei tronsoane de drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă şi două - cu circulaţia îngreunată. Care sunt acestea aflăm de la inspectorul principal Dalia State.

Dalia State: Primul este în judeţul Covasna, DN11B Târgu Secuiesc-Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa; cel de-al doilea - în judeţul Suceava, DN2H, în localitatea Milişăuţi, iar ultimul este în judeţul Vrancea, DN2E, în localitatea Soveja. Există, de asemenea, şi două tronsoane de drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată; în judeţul Bacău este DN12B, în zona localităţii Slănic Moldova, iar în judeţul Neamţ, DN15B, în localitatea Petru Vodă. Având în vedere că şi pe parcursul zilei de astăzi există în vigoare coduri galbene şi portocalii de ploi abundente în toată ţara, facem câteva recomandări conducătorilor auto: să reducă viteza de deplasare, să folosească ştergătoarele de parbriz, semnale de iluminare, semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar, dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică şi, bineînţeles, să circule cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol.


Etichete Informaţiitrafic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live