Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Marţi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

5 Mai 2018
Vizualizari: 580
Comentează add

Informaţii din trafic

alex-lancuzov

   

Un constructor din Turcia a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construcţia primilor 17 kilometri ai Autostrăzii Bucureşti Sud, care va dubla actuala centură a Capitalei prin zona de sud.
 
Şi lotul trei al acestei autostrăzi are un constructor desemnat, dar semnarea contractelor se poate face doar după finalizarea contestaţiilor.
 
Autostrada are o lungime de 52 de kilometri şi va costa aproape 600 de milioane de euro, cu finanţare europeană.
 
Cum se circulă, la această oră, pe principalele drumuri din ţară, aflăm acum, în direct, de la reporterul RRA Alexandru Lancuzov. Bună dimineaţa!
 
Reporter: Bun găsit! Au început plombările pe DN73 A, o rută importantă între Predeal şi Râşnov, în judeţul Braşov. Pe DN1, la Timişul de Sus, şi pe DN11, de la Braşov spre Târgul Secuiesc, reparaţiile s-au încheiat.
 
Atenţie şi pe DN13 Braşov-Sighişoara - carosabi, cu gropi în Pădurea Bogăţii. Regionala de Drumuri Iaşi asfaltează pe DN12 C Bicaz-Lacul Roşu, o şosea de interes turistic.
 
Pentru Vama Albiţa, în judeţul Vaslui, sunt aproape finalizate lucrările de reparaţii. În judeţul Constanţa, drumarii pun restricţii pe DN22 C, la Podul Cernavodă, pentru lucrări de reabilitare.
 
Nu sunt probleme de trafic pe DN39 Agigea-Mangalia; s-au montat şi separatoare noi. Iar pe Autostrada Soarelui, în judeţul Constanţa, mai sunt câteva zone cu ceaţă.
 
Tronsoanele de altitudine de pe Transfăgărăşan şi Transalpina rămân închise circulaţiei.
 
Pe Transalpina, segmentul  din Rânca şi Obârşia Lotrului se deschide cu siguranţă pentru minivacanţa de Rusalii.
 
În judeţul Buzău, pe DN2, la Podul Mărăcineni, restricţie de trafic greu până la ora 18:00, cu trafic semaforizat.
 
Iar în Bucureşti, astăzi, pentru o adunare publică de la ora 10:00 la ora 11:30, vor şi restricţii pe Calea Victoriei, dar şi de la ora 9:00 la ora 14:00, pe Strada Dem I. Dobrescu.
 

Etichete infotraficrestrictiidrumuri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live