Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL - continuare Sâmbătă, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Aprilie 2017
Vizualizari: 327
Comentează add

Şeful executivului a precizat că indicatorii macro-economici din primele 3 luni ale anului arată promiţător.

Indicatorii macro-economici din primele 3 luni ale anului arată promiţător

florin-lepadatu

 

În România s-au creat 62.000 de noi locuri de muncă, în primele luni ale anului, a anunţat joi la România TV, premierul Sorin Grindeanu.

Pe de altă parte, şeful executivului a precizat că indicatorii macro-economici din primele 3 luni ale anului arată promiţător.

Sorin Grindeanu: "În primul rând, pe primul trimestru cifrele ne arată că vom înregistra un excedent, adică contrar a ceea ce spuneau diverşi, un excedent, nu vorbim de deficit, ca să nu spunem că nu vorbim de deficit care să depăşească 3 %, ci vorbim un excedent de 1,64 de miliarde de lei, ceea ce înseamnă 0,2 % din PIB, cu mare parte din măsurile pe care dvs. le-aţi prezentat foarte bine în primele luni ale anului aplicate, adoptate de noi şi puse în practică, deci impactul acestor măsuri deja adoptate se vede în încasări, în tot ceea ce înseamnă datele, indicatorii macro-economici.

De asemenea, veniturile totale ale bugetului consolidat sunt cu aproape 4 miliarde mai mari decât trimestrul trecut din anul 2016, ceea ce înseamnă o creştere de plus 7,2 % faţă de anul trecut."

 

Etichete Sorin Grindeanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live