Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

1 Septembrie 2016
Vizualizari: 706
Comentează add

Programul litoralul pentru toţi se desfăşoară în perioada 1 sept – 1 oct., dar poate fi prelungit încă 2 săptămâni dacă este vreme frumoasă.

Începe programul "Litoralul pentru toţi"

mona-constantinescu-constanta

Foto: anat.ro.

Ecourile ultimului week-end de vară s-au stins, însă perioada de vacanţă nu s-a terminat.

Turiştii care nu au venit până acum la mare sau mai au încă zile de concediu, pot veni în staţiunile de pe litoral în luna septembrie, prin programul "Litoralul pentru toti", unde preţurile sunt între 150 de lei şi 485 de lei pentru un sejur de şase nopţi, în funcţie de gradul de confort al hotelurilor.

Preţurile maximale propuse pentru oferta specială de şase nopţi de cazare, pentru o persoană, la hotelurile din zona Mamaia - Constanţa - Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, de 315 lei cu mic dejun, la două stele, 485 lei la patru stele şi 605 lei la cinci stele.

În programul litoralul pentru toţi sunt şi sejururi all inclusive de cinci nopţi/persoană, care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă, iar tarifele ajung până la 765 de lei la trei stele, 875 de lei la patru stele şi 985 de lei la cinci stele.

Pentru sudul litoralului sunt ceva mai mici. Ele variază între 159 de lei pentru hoteluri de o stea, fără mic dejun, şi ajung la trei stele la 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru şi cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei.

Programul litoralul pentru toţi se desfăşoară în perioada 1 sept – 1 oct., dar poate fi prelungit încă 2 săptămâni dacă este vreme frumoasă.


Etichete Începe programul Litoralul pentru toţituristiconcediumamaiaconstanta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live