Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Marţi, 14 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

10 Septembrie 2019
Vizualizari: 849
Comentează add

Lucrările durează doi ani cu pauză în sezonul estival.

Încep reparațiile capitale București - Fundulea pe Autostrada Soarelui

alex-lancuzov

Plombări în regim de urgență pe A2, km. 16, vara 2019. Foto: Alex Lancuzov

Prima fază : se închide sensul spre Constanța între kilometrii 21 și 27

După mai multe amânări... Peste câteva zile încep reparațiile capitale pe tronsonul București –Fundulea de pe Autostrada Soarelui. Acest segment cu o lungime de 24 de km. a fost deschis circulației în 2004 iar carosabilul construit din plăci de ciment este plin de gropi. 

Refacerea tronsonului București–Fundulea de pe Autostrada Soarelui este un proiect promis pentru prima dată în 2015, amânat din nou în această vară pentru a nu paraliza circulația în sezonul estival și acum pregătit pentru șantierul care se va deschide peste câteva zile. Duminică, 15 septembrie, începe montarea semnalizării pentru ca, de luni, 16 septembrie să fie aplicate și primele restricții. Tronsonul București –Fundulea a fost dat în trafic în 2004, este construit din beton iar din vara anului trecut poliția a limitat viteza la doar 80 de km./h după ce plăcile de beton au început să se ridice cu efect destul de periculos pentru siguranța rutieră. Reparațiile înseamnă frezarea cimentului până la o adâncime de 8 cm și asfaltarea completă a carosabilului iar intervențiile se vor face într-o primă fază cu închiderea sensului de mers către Constanța, a explicat Cristian Andrei, director general adjunct al Companiei de Drumuri.

Refacerea tronsonului București Fundulea de pe Autostrada Soarelui costă 20 de milioane de euro și, potrivit contractului lucrările durează 24 de luni dar fără să afecteze sezonul estival.


Etichete Reparatiiîntreţinereautostrăzidrumurişoseletrafic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live