Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

22 August 2016
Vizualizari: 1038
Comentează add

Cei 4 răniţi care au suferit arsuri nu au putut fi transportaţi spre Bucureşti din cauza vremii

Incendiul de la Platforma Petromidia a fost lichidat

mona-constantinescu-constanta

 

Pompierii constãnþeni au lichidat, asearã, incendiul care a izbucnit  la Platforma Petromidia din Nãvodari. 4 persoane au suferit arsuri, iar 2 au fost intoxicate cu fum. Reprezentaţii companiei spun cã, în acest moment, orice pericol a fost îndepãrtat, iar instalaţia afectatã este opritã. O echipã de specialişti a început o anchetã pentru determinarea cauzelor accidentului, a transmis corespondenta noastrã, Mona Constantinescu.

Răniţii cu arsuri, cu vârste între 35 şi 54 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, iar două elicoptere au ajuns la Constanţa pentru a-i aduce la Bucureşti. Din cauza condiţiilor meteo din Capitală, decolarea a fost amânată pentru ora 2, ne-a informat reporterul nostru, Ramona Alexandrescu.

Ministerul Mediului informează, într-un comunicat, că a constatat o creştere a concentraţiei de compuşi organici volatili, în urma exploziei de la Petromidia, dar nu au fost depăşite limitele admise. Ministerul afirmă că valorile detectate sunt în scădere şi că nu există riscuri pentru sănătatea populaţiei din zonă. Administraţia Naţională de Meteorologie estimează că, în următoarele ore, circulaţia aerului va fi, în zona accidentului, predominant spre sud-vest, apoi, până mâine după-amiază, înspre sud-est, deasupra mării.


Etichete PetromidiaNăvodariarsurifumMinisterul Mediului

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live