Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Udroiu

10 August 2016
Vizualizari: 1858
Comentează add

Un depozit de materii prime de pe platforma Oltchim a ars în această noapte

Incendiul de la combinatul Oltchim a fost stins

mihai-udroiu

 

 UP DATE : Pompierii au reuşit să stingă incendiul la ora 3.10, din fericire nu au fost victime şi sunt în curs cercetările pentru a stabili cauza declanşării focului, a declarat pentru Radio România Actualităţi purtatorul de cuvând al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Un incendiu puternic a izbucnit în această noapte la un depozit de la COMBNATUL OLTCHIM. Flăcările au cuprins un depozit cu substanţe periculoase.

Pompierii depun la această oră  eforturi pentru a stinge flăcările, a declarat pentru Radio România Actualităţi  purtatorul de cuvând al ISU Vâlcea, Octavian Fulger:

Octavian Fulger: " În acest moment se acţionează pentru stingerea unui incendiu pe platforma Oltchim unde arde un depozit de materii prime. Incendiul a fost anunţat la ora 23.56. Pentru stingerea acestuia se acţionează cu cinci autospeciale cu apă şi spumă. La faţa locului de asemenea se află şi două autospeciale SMURD. De asemenea, Servicul privat pentru situaţii de urgenţă al Oltchim. Mai multe amănunte nu avem în acest moment".


Etichete OltchimISUVâlcea

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live