Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Noiembrie 2019
Vizualizari: 437
Comentează add

Patru poliţişti de la închisoare au fost duşi la spital fiind intoxicaţi cu fum, dar acum se află în afara oricărui pericol.

Incendiu la Peniteciarul Rahova

radiojurnal

UPDATE: Unul dintre cei trei deţinuţi care au provocat azi un incendiu la Penitenciarul-Spital Bucureşti Rahova a fost transportat la o unitate spitalicească. Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, decizia a fost luată pentru investigaţii medicale suplimentare şi asigurare unei stări optime de sănătate a deţinutului.

Anterior, ANP informase că patru poliţişti de penitenciar au fost duşi la spital fiind intoxicaţi cu fum, după ce trei deţinuţi aflaţi la spitalul penitenciarului au dat foc la o saltea din salonul în care erau internaţi. Incendiul a fost stins rapid, până la sosirea pompierilor.

__________________

Un incendiu a avut loc astăzi la Peniteciarul Rahova.

Patru poliţişti de la închisoare au fost duşi la spital fiind intoxicaţi cu fum, dar acum se află în afara oricărui pericol.

Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, incendiul a fost provocat de trei deţinuţi, aflaţi la spitalul penitenciarului, care au dat foc la o saltea din salonul în care erau internaţi. Incendiul a fost stins rapid până la sosirea pompierilor.

ANP mai informează că la nivelul unităţii a fost declanşată o verificare internă, iar detinuţii implicaţi sunt cercetaţi disciplinar.


Etichete incendiurahova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live