Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Teatru Național Radiofonic pentru copii Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela German

28 Decembrie 2019
Vizualizari: 855
Comentează add

La Târgu Mureş, o personă a suferit arsuri şi alţi 36 de locatari au fost evacuaţi dintr-un bloc de locuinţe în urma unui incendiu care a avut loc în imobil.

Incendiu într-un bloc de locuinţe din Târgu Mureş

marcela-german

Incendiu într-un bloc de locuinţe din Târgu Mureş. Foto: ISU Tg. Mureș

După incendiul izbucnit la un apartament de la etajul II al unui bloc din strada Gheorghe Doja din Tîrgu Mureș, un bărbat de 52 de ani, nevăzător care locuia singur s-a ales cu arsuri la nivelul membrelor și la nivelul feței, aparent cu o arsură de cale aeriană și va trebui să fie transferat într-un centru de arși pentru că la Tîrgu Mureș de anul acesta s-a desființat secția de tratare a arșilor.

Potrivit medicului specialist medicină de urgență de la UPU SMURD Tîrgu Mureș, Dan Vătău pacientul urmează să fie transferat în funcție de condițiile meteo dar și de disponibilitatea de a fi primit într-un centru de arși. În urma incendiului, la UPU SMURD Tîrgu Mureș a mai ajuns și un pacient astmatic care inhalase ușor fum. Pompierii tîrgumureșeni au fost chemați să intervină la stingerea incendiului în jurul orei 13.

Ca măsură de prevenire au evacuat din bloc 36 de persoane care ulterior, după anihilarea incendiului au putut reveni în locuințe. Intervenția a durat două ore, nu au fost afectate alte apartamente, iar cauza incendiului a fost stabilită ca fiind prezența unui material textil în apropierea reșoului.


Etichete incendiutargu mures

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live