Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

22 Mai 2018
Vizualizari: 763
Comentează add

Institutul Naţional de Administraţie (INA) lansează astăzi oferta programelor de formare continuă pentru anul 2018.

INA lansează oferta programelor de formare continuă pentru anul 2018

-

Foto: Arhivă.

Institutul Naţional de Administraţie (INA) lansează astăzi oferta programelor de formare continuă pentru anul 2018. Este vorba de cursuri de perfecţionare pentru funcţionarii publici, dar şi pentru angajaţii din Administraţie.

La eveniment vor participa viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, dar şi reprezentanţi ai altor ministere sau instituţii de profil.

Invitat la Radio România Actualităţi, preşedintele Institutului Naţional de Administraţie, Pavel Năstase, a spus că este vorba de două categorii de programe - cele pentru funcţii de execuţie, respectiv pentru funcţii de conducere:

Pavel Năstase: Programele de perfecţionare au ca durată maximum 5 zile şi care sunt dedicate funcţionarilor publice de execuţie, în principal. Aceste programe vor fi organizate atât la sediul INA din Bucureşti, dar şi în teritoriu. A doua categorie de programe, avem două programe care vor fi lansate astăzi, şi anume programul care este dedicat înalţilor funcţionari publici şi al doilea program este un program de leadership care este adresat funcţionarilor publice de conducere şi care este şi finanţat la nivel european.

Declaraţia a fost făcută în rubrica "Apel Matinal".


Etichete Institutul Naţional de AdministraţieINAoferta programelor de formare continuăApel Matinalpreşedintele Institutului Naţional de AdministraţiePavel Năstase

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live