Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 03 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

24 Februarie 2020
Vizualizari: 220
Comentează add

Prefectura Bihor a anunţat că, de luni, în toate cele 5 puncte de trecere a frontierei din judeţ se va asigura permanenţă medicală.

În punctele de trecere a frontierei din judeţ Bihor, permanenţă medicală

florin-lepadatu

 Foto politiadefrontiera.ro

Prefectura Bihor a anunţat că, de luni, în toate cele 5 puncte de trecere a frontierei din judeţ se va asigura permanenţă medicală.

La Galaţi, doi bărbaţi şi o femeie sosiţi din Italia, după ce au călătorit într-un microbuz cu o femeie care ar fi intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus, au fost plasaţi în carantină.

Potrivit autorităţilor sanitare, cei trei nu au simptome de boală.

Duminică, specialiştii de la Direcţia de Sănătate Publică Timiş au fost chemaţi la Aeroportul Internaţional "Traian Vuia", după ce o femeie a anunţat autorităţile că nepoatele ei se află la bordul cursei Bergamo-Timişoara şi vin din Lombardia, unde există focar de coronavirus.

Medicii le-au făcut un examen complet celor două fete, dar şi unui alt pasager care venea din aceeaşi zonă, iar rezultatele au fost negative.

Celor trei li s-a recomandat să stea izolaţi în casă timp de 14 zile.

O femeie din Buzău care s-a întors duminică seară din Lombardia a rămas internată peste noapte la Secţia de Boli Infecţioase a spitalului din oraş.

În această dimineaţă, ea va fi transportată în tabăra şcolară Arbănaşi, unde este un centru de carantină, potrivit Rador.


Etichete vamăfrontieră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live