Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Lavinia Vasiliu

31 Martie 2016
Vizualizari: 6778
Comentează add

De Ziua Păcălelilor şi părinţii pot prelua controlul la capitolul "pozne".

Idei de 1 Aprilie pentru părinţi poznaşi

lavinia-vasiliu

 

De 1 aprilie, dragi părinţi, ar trebui să sărbătorim Ziua Păcălelilor aşa cum se cuvine şi să le arătăm copiilor că nu numai ei pot inventa tot felul de pozne. Asta dacă aveţi curaj să testaţi cât de tare pot să ţipe şi să se enerveze copiii dvs.

Eu zic să începeţi încă de dimineaţă. Cu un castron de cereale, peste care puneţi lapte şi... îl băgaţi la congelator. Iar dimineaţă, îi serviţi copilului un mic dejun în care nu intră linguriţa. Sigur, pentru siguranţa dvs., aveţi pregătită şi varianta caldă, servită imediat ce se aud ţipete de furie.

Nu uitaţi să vă cereţi scuze, multe scuze, asta în timp ce îi întindeţi copilului o pereche de şoşete, dintre care una este cusută, fix un punct pe mijloc, astfel încât să nu intre piciorul. Şi fugiţi repede!

Dacă mai aveţi încă un strop de curaj, confecţionaţi o acadea. Puneţi un bucheţel crud de broccoli într-un băţ de acadea şi legaţi-l cu hârtie lucioasă. Dacă vă e frică, puneţi acadeaua în ghiozdan, la pachet. Şi apropo, la magazinele care vând tot soiul de obiecte haioase, găsiţi nişte punguţe de sandvici... mincinoase. Adică sunt transparente şi au desenate pe ele un gândac sau vreo pată scârboasă, de pare că lighioana se află direct pe mâncare.

 

Puneţi în încălţările copilului nişte şomoioage de hârtie, să nu intre piciorul. Aruncaţi înainte şi o vorbă, aşa, la întâmplare: „măi, dar parcă ţi-a crescut piciorul!”.

La cină, pregătiţi un piure de cartofi, pe care să-l puneţi, cu lingura de îngheţată, în cupe. Decoraţi cu nişte ketchup, ca şi când ar fi un topping de fructe.

Nu uitaţi, după fiecare glumă să fugiţi repede şi să strigaţi, de la distanţă, „scuuuuuze, a fost din greşeală”!

Aşteptaţi-vă la răzbunare! Veţi sufla şi în iaurt, dar cu mâna dumneavoastră v-aţi făcut-o, nu? Cine v-a pus?

Pentru informaţii şi ilustraţii mai detaliate puteţi consulta şi: http://www.blogintandem.ro/10-idei-de-pacaleli-pentru-copii-de-1-aprilie/
 

Etichete 1 aprilieziua păcălelilorminciunigreşeală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live