Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

29 Noiembrie 2017
Vizualizari: 767
Comentează add

DNA a cerut punerea sub sechestru a averii liderului PSD, Liviu Dragnea, acuzat de construire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi fraudare de fonduri europene.

ICCJ judecă contestaţia depusă de L. Dragnea la sechestrul pe averea sa

madalina-verman

  Liviu Dragnea la sediul DNA. Foto: Agerpres.

Contestaţia depusă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la sechestrul pe întreaga sa avere impus de DNA în dosarul "Tel Drum" se judecă miercuri, 29 noiembrie, la Instanţa Supremă.

Procurorii au estimat un prejudiciu de peste 127 de milioane de lei, iar pentru recuperarea sa au decis, acum o săptămână, să pună sub sechestru bunurile mobile şi imobile deţinute de Liviu Dragnea şi de ceilalţi suspecţi.

Avocata liderului PSD a contestat însă măsura, unul dintre argumente fiind acela că nicio instituţie nu a solicitat recuperarea vreunui prejudiciu. Solutia pe care o vor pronunţa judecatorii Curţii Supreme poate fi contestată la completul superior din cadrul aceleiaşi instanţe.

În acest nou dosar, Liviu Dragnea este acuzat de construire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi fraudare de fonduri europene. Dosarul s-a constituit pe baza unei sesizări a Oficiului european antifraudă OLAF.


Etichete OLAFTel DrumLiviu DragneaaveresechestruInstanţa Supremăfraudăfonduri europene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live