Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

31 Mai 2018
Vizualizari: 687
Comentează add

Fostul parlamentar Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată în acest dosar pentru două infracţiuni de dare de mită, cumpărare de influenţă, spălare de bani şi şantaj.

ÎCCJ amână din nou procesul în care este judecat şi Sebastian Ghiţă

madalina-verman

 Sebastian Ghiţă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pentru 14 iunie, pronunţarea unei prime decizii în dosarul în care fostul deputat Sebastian Ghiţă este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete.

La ultimul termen de judecată, procurorul DNA a cerut condamnarea lui Sebastian Ghiţă la închisoare cu executare în acest dosar.

El a susţinut în faţa judecătorilor că dosarul este unul de referinţă pentru corupţia şi legăturile dintre sistemul judiciar şi lumea politică.

Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată în acest dosar pentru două infracţiuni de dare de mită, cumpărare de influenţă, spălare de bani, şantaj, două infracţiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Etichete DNAcorupţieparlamentarPSDSebastian Ghiţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live