Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Multi-Kulti Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

16 Septembrie 2016
Vizualizari: 1304
Comentează add

În dosar, fostul premier Victor Ponta este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

ÎCCJ a amânat dezbaterea dosarului Turceni-Rovinari

diana-surdu

  Foto: Arhivă.

Judecătorii Curţii Supreme au amânat vineri pentru luna viitoare dezbaterile în dosarul Turceni-Rovinari, în care sunt inculpaţi fostul premier Victor Ponta, senatorul Dan Şova şi foşti directori ai complexelor energetice.

Procesul va fi reluat pe 14 octombrie. La termenul de vineri, 16 septembrie, Dan Şova a refuzat să fie audiat, rezervându-şi dreptul la tăcere, iar Victor Ponta a cerut o amânare spunând că nu este pregătit în totalitate.

Avocaţii contestă probele şi cer audierea mai multor martori şi a Alinei Gorghiu, care ar fi reprezentat la un moment-dat compania Electrica într-un proces civil cu complexul Rovinari. Reprezentantul DNA s-a opus susţinând că această audiere este irelevantă în proces. Instanţa a rămas în pronunţare pe această cerere.

Fostul premier Victor Ponta este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

Înainte de a merge la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Victor Ponta s-a prezentat la poliţie întrucât este sub control judiciar.

Fostul lider al PSD a fost trimis în judecată pentru fapte săvârşite în calitate de avocat. În dosar mai sunt inculpaţi senatorul Dan Şova şi foşti directori ai complexelor Rovinari şi Turceni.


Etichete RovinariTurceniDan ŞovaICCJVictor Pontaspălare de banievaziune fiscalăacuzaţiiAlina Gorghiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live