Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Marchiş, Maramureş

11 Noiembrie 2018
Vizualizari: 519
Comentează add

La Baia Mare, în capitala Tineretului, a fost desemnat viitorul deţinător al titlului, care va prelua ştafeta anul viitor, asigurând astfel continuitate programului.

Iaşi, următoarea capitală a Tineretului din România

adrian-marchis-maramures

Iaşiul va fi următoarea capitală a Tineretului din România.

Oraşul câştigător a fost anunţat aseară, la Baia Mare, actualul deţinător al titlului, la finalul Summitului Tinerilor. Adrian Marchiş, cu detalii.


Reporter: La Baia Mare, în capitala Tineretului, a fost desemnat viitorul deţinător al titlului, care va prelua ştafeta anul viitor, asigurând astfel continuitate programului.


Mihai Dragoş, preşedintele Consiliului Naţional al Tinerilor: Am avut bucuria să aflăm că municipiul Iaşi va purta titlul de Capitală a Tineretului din România începând cu 2 mai 2019 până la 1 mai 2020. A fost o competiţie în care toate oraşele finaliste, Braşov, Roman şi Iaşi, au dat tot ce au avut mai bun ca propuneri de proiecte, ca relaţii cu autorităţile, cu mediul privat chiar. Erau argumente foarte bune în mai multe direcţii şi, sperăm, toate oraşele finaliste să implementeze tot ceea ce şi-au propus prin candidaturile depuse.


Reporter: La finalul celui mai mare eveniment anual al tinerilor, primarul Cătălin Cherecheş, a anunţat candidatura municipiului Baia Mare la titlul de Capitală Europeană a Tineretului în anul 2022


Etichete Iaşiurmătoarea capitală a Tineretului din România

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live