Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

6 Martie 2020
Vizualizari: 1066
Comentează add

Cele două persoane au fost oprite de poliţişti în timp ce se aflau în oraş pentru a-şi ridica paşapoartele.

Hunedoreni amendați pentru că au plecat din carantină

ilie-pintea

Două persoane din Deva, care se aflau în stare de izolare la domiciliu după ce veniseră din Italia, au fost amendate joi, cu câte 20.000 de lei, de către inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara pentru că au plecat de acasă şi s-au dus în oraş pentru a-şi reînnoi paşapoartele.

Medicul şef al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, dr. Cecilia Birău, a precizat că cele două persoane erau izolate la domiciliu şi erau sub monitorizarea DSP Hunedoara, iar când nu au răspuns la telefona fost anunțată Poliţia. Cele două persoane au fost oprite de poliţişti în timp ce se aflau în oraş pentru a-şi ridica paşapoartele, iar inspectorii DSP Hunedoara i-au amendat cu 20.000 de lei pe fiecare, pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la prevenirea răspândirii bolilor infecto-contagioase.

Cele două persoane vor continua procedura de izolare la domiciliu şi nu prezintă semne sau simptome de boală. În judeţul Hunedoara erau izolate, joi, la domiciliu, 126 de persoane care au venit din Italia.


Etichete Hunedoreniamendacarantină

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live