Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Beatrice Brăileanu

6 Februarie 2012
Vizualizari: 1526
Comentează add

Site-ul de informaţii american Huffington Post îşi va lansa propria televiziune online, HuffPost Streaming Network. Aceasta va difuza "un talk show continuu", respectiv 12 ore de program original timp de cinci zile pe săptămână.

Huffington Post îşi lansează propria televiziune online

beatrice-braileanu

Arianna Huffington. Foto: Agerpres.

Televiziunea HuffPost Streaming Network va fi lansată în vară iar anunţul a fost făcut de fondatoarea grupului media Huffington Post, Arianna Huffington, într-o postare pe blog.

Huffington Post este un site american de informaţii şi un blog agregator de ştiri care în SUA are 36,2 milioane de vizitatori unici pe lună, iar  în urmă cu un an a fost cumpărat de AOL pentru suma de 315 milioane de dolari

HuffPost Streaming Network va difuza "un talk show continuu", respectiv 12 ore de program original timp de cinci zile pe săptămână, relatează guardian.co.uk.

"Reţeaua va fi construită în jurul unor programe ce vor pune în lumină cele mai importante, mai fierbinţi şi mai pasionate poveşti acoperite de HuffPost în orice moment, ce vor fi folosite ca puncte de plecare pentru discuţii, comentarii şi comedie", a spus Arianna Huffington.

"Aceste programe vor fi pe cât de lungi - sau scurte - va fi nevoie. Nu vom fi limitaţi de restricţiile de timp obişnuite în televiziune. În schimb, HuffPost Streaming Network va stimula experienţa online", a adăugat aceasta.

Arianna Huffington a mai spus că noua televiziune online va fi "mai relaxată, mai liberă şi mult mai spontană şi interactivă" decât televiziunile tradiţionale.

Roy Sekoff, cofondator al Huffington Post, a descris proiectul noii televiziuni ca pe o întâlnire între CNN şi YouTube şi a precizat că postul TV online va avea aproximativ 100 de angajaţi.

Huffington Post s-a extins şi în străinătate

Lansarea televiziunii online HuffPost Streaming Network vine în contextul în care Huffington Post s-a extins în străinătate.

Lansat în 2005 şi achiziţionat în februarie 2011 de portalul AOL, Huffington Post şi-a început expansiunea dincolo de graniţele Statelor Unite ale Americii prin lansarea a două noi ediţii anglofone - una în Canada şi una în Marea Britanie.

În plus, o versiune în limba franceză a site-ului Huffington Post, care a fuzionat cu site-ul Le Post, a fost lansată în 23 ianuarie.

Urmează ca în luna martie să fie lansată şi versiunea spaniolă a site-ului, în colaborare cu El Pais.

Ediţia italiană a site-ului Huffington Post ar urma să fie lansată în aprilie, în colaborare cu grupul de presă L'Espresso, editorul cotidianului La Repubblica.

Printre semnatarii materialelor din Huffington Post se numără Barack Obama, Hillary Clinton, Michael Moore, Jimmy Demers, Madonna, Alec Baldwin, Norman Mailer, Donna Karan, Robert Redford, Alec Baldwin, Donatella Versace.


Etichete Huffington Postteleviziune onlineHuffPost Streaming NetworkAOL

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live