Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

17 Aprilie 2015
Vizualizari: 1537
Comentează add

Câteva sute de biciclete în valoare de peste o jumătate de milion de euro au fost furate în Belgia și au fost descoperite la Arad.

Hoții români din statele occidentale "au trecut de la mașini la biciclete"

ioan-suciu

Foto: Arhiva/Atena Teognoste.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au destructurat un grup infracțional organizat format din cetățeni români și având ca obiect comiterea unor infracțiuni de furt pe teritoriul statelor membre UE.

La începutul lunii martie 2015 grupul infracțional organizat a actionat in comiterea unor infracțiuni contra patrimoniului, iar în nopatea de 28/29.03.2015, în diverse forme forme de participație (autorat, complicitate), mascați, prin efracție și escaladare au pătruns în incinta depozitului SSG EUROPE DISTRIBUTION din loc. Aubange – Belgia, aparținând firmei SCOTT SPORTS BELGIUM, de unde au sustras un număr de 371 biciclete, în valoare totală de de 649.102,73 CHF (620.316,97 euro).

Procurorul de caz Codrin Gavra a declarat ca astazi s-au efectuat un număr de 11 percheziții domiciliare pe raza județelor Arad, Alba, Botoșani și Suceava și au fost ridicați și conduși la audieri spre audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Arad, un număr de 8 suspecți. 

În urma operațiunii au fost recuperate un număr de 235 biciclete și alte bunuri provenite din activități infracționale aflate depozitate intr un garaj metalic.

Acțiunea a fost efectuată în colaborare cu autoritățile judiciare belgiene și cu sprijinul IPJ Arad – Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, iar suportul tehnic a fost asigurat de către Direcția de Informații și protecție Internă.


Etichete bicicletehoti romanihoti de biciclete in belgiafurturi in occidentStiri VestAradUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live