Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

25 Noiembrie 2021
Vizualizari: 468
Comentează add

Polițiștii hunedoreni îi caută de mai bine de o săptămână pe hoții care au furat mai multe cabluri și componente electrice ale telescaunului amplasat în vârful Straja.

Hoții au furat cablurile electrice de la telescaunul din Straja

ilie-pintea

Foto: Arhivă/skistraja.ro.

Polițiștii hunedoreni îi caută de mai bine de o săptămână pe hoții care au furat mai multe cabluri și componente electrice ale telescaunului amplasat în vârful Straja, din stațiunea montană aflată în Valea Jiului.

În urma sesizării, o echipă operativă s-a deplasat la fața locului, constatând că persoane necunoscute au pătruns în pupitrul de comanda al telescaunului T3.

Potrivit polițiștilor, hoții au pătruns prin efracție în camera de forță a aceluiași telescaun, de unde au sustras componente și cabluri electrice, aspecte care nu au fost sesizate inițial poliţiştilor, dar au fost constatate de aceștia la fața locului.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, cercetările demarate vizând identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului (a cărui valoare urmează a fi comunicată de către cei care administrează instalaţia pe cablu).

Telescaunul TS3 este o investiție a Primăriei Municipiului Lupeni, și a fost dat în folosință cu trei ani îân urmă, făcând legătura dintre stațiune și Vârful Straja.


Etichete telescaunstrajafurtcabluripolitiehunedoara(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live