Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Bucur

6 Ianuarie 2019
Vizualizari: 1552
Comentează add

Urmează o „dublă” dificilă pentru naționala României în preliminariile Europeanului masculin de handbal, astfel că jucătorii noștri își vor testa nivelul într-un turneu amical.

Handbal: Naționala masculină s-a reunit pentru turneul amical din Slovacia

gabriel-bucur

  Sursa foto: F.R. de Handbal

Reprezentativa masculină de handbal a României s-a reunit, zilele trecute, în București, într-o formulă ceva mai întinerită, pentru turneul amical pe care îl va efectua săptămâna viitoare, în Slovacia.

Printre numele convocate se numără doi handbaliști în vârstă de 18 ani, portarul Andrei Lazăr (legitimat la CSM București) și Andrei Buzle (de la clubul Barcelona).

„Tricolorii”, pregătiți de spaniolul Manuel Montoya Fernandes, vor întâlni mai întâi selecționata Olandei, pentru ca apoi să-și măsoare forțele cu echipa Slovaciei.

România va evolua contra Lituaniei, în aprilie, într-o dublă manșă decisivă pentru calificarea la Campionatul European din 2020. Naționala noastră mai poate spera să prindă turneul final doar prin două victorii, după începutul slab din preliminarii: înfrângere atât cu Portugalia, cât și cu Franța, campioana Mondială.

 

Etichete handbalnationalaromania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live