Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

27 Mai 2020
Vizualizari: 128
Comentează add

Guvernul va face câteva corecții prin ordonanță de urgență, la programul IMM Invest.

Guvernul va face câteva corecții la programul IMM Invest

florin-lepadatu

  Florin Cîțu. Foto: gov.ro.

Guvernul va face câteva corecții prin ordonanță de urgență, la programul IMM Invest, pentru ca acesta să funcționeze și mai rapid, spune ministrul finanțelor, Florin Cîțu.

Ce alte teme se află pe agenda ședinței de miercuri a executivului, aflăm de la Petruța Obrejan: "Proiectele de infrastructură sunt investiții publice de importanță strategică pentru România - se precizează în proiectul de ordonanță de urgență ce urmează să fie astăzi discutat de membrii executivului.

Orice întârziere în aplicarea lor ar însemna, pentru România, pierderea unor importante fonduri europene alocate prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Se apreciază că pentru absorbția fondurilor europene alocate României, în perioada 2021-2027, trebuie realizat acel cadru legal pentru pregătirea portofoliului de proiecte de interes național, local sau regional.

Tot astăzi, miniștrii vor aduce o serie de modificări legislației care reglementează funcționarea activității Corpului de Control al premierului.

Ne așteptăm ca tot astăzi, cel mai probabil pe lista suplimentară, să se afle și proiectul de ordonanță privind schema de ajutor de stat destinat susținerii marilor companii, proiect despre care ministrul finanțelor, Florin Cîțu, afirma că va fi asemănător programului prin care sunt susținute și întreprinderile mici și mijlocii."


Etichete cîţu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live