Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

11 August 2021
Vizualizari: 473
Comentează add

Guvernul a discutat în primă lectură Programul național de investiții "Anghel Saligny" care este în valoare de 50 de miliarde de lei.

Guvernul a dezbătut proiectul unui program național de investiții

andrei-serban

    Florin Cîţu. Foto. gov.ro

Guvernul a dezbătut astăzi în primă lectură proiectul unui program național de investiții, care va avea un buget de 50 de miliarde de lei, a anunțat premierul Florin Cîțu după ședința executivului.
 
Guvernul a discutat în primă lectură Programul național de investiții "Anghel Saligny" care este în valoare de 50 de miliarde de lei, pentru o perioadă de 5-7 ani, cu care se vor construi drumuri județene și locale și sisteme de canalizare și de distribuire de gaze naturale și de energie.
 
Guvernul a mai adoptat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui spital la Sinaia și a unui cămin studențesc pentru Universitatea Politehnică din București.
 
Tot în ședința de astăzi au fost discutate și adoptate mai multe acte normative privind gestionarea deșeurilor, prin care legislația românească adoptă o serie de directive europene.
 
După ședința de guvern, la conferința de presă, la întrebările ziariştilor, Florin Cîțu a recunoscut că în urmă cu 20 de ani a condus sub influența alcoolului un autoturism în Statele Unite și a plătit pentru această greșeală o amendă contravențională foarte mare.
 
Premierul s-a mirat că această informație a apărut în public abia acum, când se află în aceste zile în competiție internă pentru șefia PNL.

Etichete guvernplan de investitiiFlorin Citu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live