Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

22 Ianuarie 2020
Vizualizari: 696
Comentează add

Premierul Ludovic Orban a făcut acest scurt comentariu, pentru că, spunea el, ar răspunde acuzelor social-democraţilor care "născocesc minciuni în fiecare clipă".

Guvernul a alocat bani pentru programul "Prima casă"

petruta-obrejan

  Premierul Ludovic Orban.     Foto: Arhivă.

Premierul Ludovic Orban a anunţat astăzi că guvernul a alocat bani pentru programul "Prima casă". El a mai precizat că suma necesară acestui program a fost prevăzută în bugetul de stat.
 
Premierul Ludovic Orban a declarat că guvernul are prevăzute în buget fondurile necesare pentru derularea în continuare a programului "Prima casă" şi anume un plafon de două miliarde de lei.
 
El a explicat că urmează să fie emisă hotărârea de guvern ce stabilește condițiile necesare pentru acest an. De altfel, premierul a făcut acest scurt comentariu, pentru că, spunea el, ar răspunde acuzelor social-democraţilor care născocesc minciuni în fiecare clipă pe seama autorităţilor liberale şi potrivit cărora programul nu s-ar mai derula în acest an.
 
Întrebat dacă există bani şi pentru majorarea pensiilor, Ludovic Orban a precizat că există prevăzută în Legea bugetului de stat şi în cea asigurărilor sociale suma necesară pentru aplicarea Legii pensiilor. Deci, acestea vor creşte.

Etichete "Prima casă"Ludovic Orbanbugetsocial

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live