Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ştefan Daraban, Iaşi

21 Martie 2011
Vizualizari: 3266
Comentează add

O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite la Iaşi în urma unei coliziuni între un tramvai şi mai multe autoturisme.

Grav accident de tramvai la Iaşi

stefan-daraban-iasi

Foto: Agerpres.

Un grav accident de circulaţie s-a produs Iaşi, urmare a defectării sistemului de frânare la un tramvai care cobora pe Bulevardul Carol dinspre Copou, potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor.

În viteza pe care a căpătat-o, mijlocul de transport a lovit mai multe maşini, care staţionau la semaforul de la Staţia Fundaţie, staţia de la Biblioteca Centrală din Piaţa Eminescu.

În urma coliziunii, o persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite, fiind în momentul de faţă transportate la spitalul Sfîntul Spiridon, informează coordonatorul SMURD din Iaşi, Diana Cimpoieşu.

Autoturismele au fost lovite din spate, intrând în carambol, tramvaiul oprindu-se în cele din urmă într-un autobuz de călători.

Viceprimarul municipiului Iaşi, Romeo Olteanu, a declarat pentru Mediafax că tramvaiul implicat în accident face parte dintr-un lot donat de statul elveţian în decembrie 2010 şi avea revizia tehnică făcută în luna martie.
   
Acest tip de tramvaie a fost fabricat în 1973 şi modernizat după 1990, putând transporta 221 de călători (54 locuri pe scaune şi 167 în picioare).


Etichete Ştiri Nord-EstIaşitramvaiaccidentpoliţieSMURD

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live