Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Septembrie 2019
Vizualizari: 372
Comentează add

Gheorghe Dincă a fost adus din nou la Bucureşti

radiojurnal

 

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a fost adus ieri, din nou, la Bucureşti. El se află acum în Arestul Central al Poliţiei din Capitală.

Decizia a fost luată la solicitarea procurorilor DIICOT, după încheierea cercetărilor la casa suspectului. Nicoleta Stoian vine cu mai multe informaţii.

Reporter: Gheorghe Dincă ar urma să fie supus unui test cu detectorul de minciuni și unei expertize psihiatrice.

Între timp, urmează să fie analizate probele găsite la Caracal. Este vorba despre 7 camioane cu obiecte, care ar putea constitui probe în dosar, dar și alte elemente. Circa 3.000 de metri pătrați din curtea și din grădina lui Dincă au fost scanați cu un dispozitiv special și s-au săpat aproape 40 de gropi, acolo unde aparatul a indicat că ar fi probleme.

Sunt așteptate și rezultatele Institutului Național de Medicină Legală în privința ADN-ului din oasele găsite în pădure, despre care Dincă a afirmat că aparțin Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie.

Primele analize nu au putut stabili un ADN, deoarece oasele erau prea calcinate.

Ancheta durează de aproximativ o lună și jumătate, de când s-a aflat atât de cele două adolescente care au dispărut după ce au urcat în mașina lui Dincă, la ocazie. Se fac cercetări și în privința modului în care oamenii legii au acționat în acest caz.

Săptămâna trecută, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Cătălin Zăvoianu, a fost audiat la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție.

El este unul dintre procurorii, care au participat la operațiunea de salvare a Alexandrei Măceșanu, din noaptea de 25 spre 26 iulie, când s-a așteptat ore bune în fața casei lui Gheorghe Dincă, fără a se interveni.


Etichete Gheorghe Dincăprincipalul suspect în cazul Caracal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live