Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

9 Aprilie 2021
Vizualizari: 400
Comentează add

Israelul rămâne un model la nivel global în privința gestionării eficiente a crizei pandemice prin vaccinarea anti-COVID.

Gestionarea eficientă a crizei pandemice în Israel

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

 Foto: Captură Google Maps

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI : Israelul rămâne un model la nivel global în privința gestionării eficiente a crizei pandemice prin vaccinarea anti-COVID.

Din 55.000 de teste au fost confirmate 270 de noi cazuri la nivel național.

Campania intensă de vaccinare a permisă reluarea activităților economice în cea mai mare parte.

Ministerul Sănătății a aprobat un set de reglementări mai relaxate în ceea ce privește prezența în spațiul public: a urcat plafonul pentru adunările în aer liber de la 50 la 100 de persoane, iar stadioanele pot găzdui până la 10.000 de spectatori.


Corespondență de la Ierusalim - Reporter: Dragoș Ciocîrlan - În Israel, pentru prima dată în ultimele patru luni, numărul pacienților în stare gravă a scăzut la 290. Vârful pandemiei la jumătatea lunii ianuarie a fost câteva zile aproximativ 1.200 de persoane în stare gravă. Campania de vaccinare în masă, măsurile de sănătate publică și restricțiile au determinat scăderea numărului de îmbolnăviri. Ministerul Sănătății a prezentat un plan suplimentar de relaxare a restricțiilor din sistemul de învățământ. ”Nu putem spune că nu mai este COVID-19, dar suntem într-o situație excelentă” - a declarat directorul general al Ministerului Sănătății, Hezi Levy, la un briefing pentru presă, el fiind în general foarte prudent în declarații. Ieri au fost confirmate 270 de cazuri noi la nivel național din 55.000 de teste. Rata de infectare a scăzut din nou și reprezintă numărul de persoane pe care, în medie, fiecare purtător de virus le-ar putea infecta. Atât timp cât este, mai ales, sub 0,8%, boala e în recesiune.


Etichete israeltel aviv(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live