Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 August 2019
Vizualizari: 256
Comentează add

Poliţia federală din Germania intenţionează să creeze o nouă structură cu personal pentru combaterea grupurilor extremiste de dreapta.

Germania: Polițiști specializați pe combaterea extremei drepte

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Poliţia federală din Germania intenţionează să creeze o nouă structură cu personal pentru combaterea grupurilor extremiste de dreapta şi a atacatorilor care acţionează individual - scrie presa locală.

Vor fi necesare până la 440 de posturi suplimentare pentru a crea un ''birou central pentru lupta împotriva incitării la ură''. Planul, prezentat Ministerului de Interne al Germaniei, a fost creat ca urmare a temerilor crescute privind amploarea extremismului militant de dreapta în ţară.

Biroul Federal de Investigaţii Criminale sugerează crearea acestei noi entităţi în cadrul unui departament sub autoritatea statului. Două grupuri din cadrul acestei noi structuri ar urma să se ocupe de infracţiunile legate de extremismul de dreapta, identificarea precoce a reţelelor, identificarea discursului de incitare la ură pe internet, precum şi de ameliorarea coordonării internaţionale între autorităţi. 


Etichete politieextrema dreaptagermania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live