Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 August 2017
Vizualizari: 512
Comentează add

George Maior consideră că răspuns corect la întrebările adresate de comisia parlamentară de anchetă privind scrutinul de acum opt ani.

George Maior: Vizita la G. Oprea în noaptea alegerilor a fost una privată

radiojurnal

George Maior. Foto: wikipedia.org.

Fostul director al SRI, George Maior, actualul ambasador al României la Washington, susţine că vizita sa acasă la Gabriel Oprea în noaptea alegerilor din 2009 a fost una privată şi nu a avut o conotaţie neconstituţională, ilegală sau imorală.

El consideră că răspuns corect la întrebările adresate de comisia parlamentară de anchetă privind scrutinul de acum opt ani şi dă asigurări că niciodată în timpul mandatului său în fruntea SRI, instituţia nu a fost implicată într-o activitate politică.

George Maior: !Cred că am răspuns la toate întrebările adresate, unele foarte interesante. Consider că am răspuns corect. Repet ce am spus şi atunci, a fost o vizită cu caracter privat, nu a avut nicio conotaţie neconstituţională, ilegală sau chiar imorală. Am fost deschis, comunicativ cu membrii comisiei şi în acest context nu am ce să comentez ceea ce interpretează unii membri ai comisiei!.

Comisia parlamentara a decis, ieri, să-l informeze pe preşedintele Klaus Iohannis, că George Maior s-a prezent la audieri, dar a refuzat să răspunda la toate întrebările.


Etichete George Maiorvizita la Gabriel Opreacomisia parlamentară de anchetă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live