Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Vineri, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

17 Octombrie 2019
Vizualizari: 2893
Comentează add

Şeful SMAp, generalul Nicolae Ciucă, a confirmat pentru RRA că General Dynamics a achitat Ministerului Apărării Naţionale penalităţi de opt milioane şi jumătate de euro.

General Dynamics a achitat penalităţile de 8,5 milioane de euro

radu-dobritoiu

Concernul american General Dynamics a achitat Ministerului Apărării Naţionale penalităţi de opt milioane şi jumătate de euro pentru întârzierea înregistrată în livrarea blindatelor Piranha V. Radu Dobriţoiu a obţinut informaţii despre acest subiect de la şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.

Radu Dobriţoiu: Primele transportoare blindate Piranha 5 vor fi livrate Armatei României anul viitor în ianuarie, cu o întârziere de aproximativ un an faţă de contractul iniţial. Şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, a declarat că noul termen a fost propus chiar de firma americană.

Nicolae Ciucă:

"Am avut o întâlnire cu reprezentanţii firmei General Dynamics Europa şi au venit cu un master plan prin care au garantat că în luna ianuarie vom avea primul lot de transportoare şi nu mai târziu de finele lunii februarie va fi finalizat procesul de recepţie cantitativă la prima unitate destinată să aibă în dotare aceste maşini de luptă.

Cert este că, în conformitate cu prevederile din contract, firma a fost penalizată şi au achitat penalităţile de 8,5 milioane de euro pentru întârziere".
 


Etichete Exclusiv Radiogeneral Nicolae CiucaPiranha VGeneral Dynamics

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live