Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Decembrie 2014
Vizualizari: 1315
Comentează add

Deputaţii au adoptat amânarea pînă la 30 iunie 2021 a liberalizării preţurilor la gazele achiziţionate de CET-uri pentru producerea energiei termice livrate populaţiei.

Gazele naturale destinate CET-urilor "nu se scumpesc"

radiojurnal

Foto: Arhivă 

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat printr-un vot decizional amânarea pînă la 30 iunie 2021 a liberalizării preţurilor la gazele achiziţionate de CET-uri pentru producerea energiei termice livrate populaţiei. 

Prevederile aprobate de Camera Deputaţilor modifică ordonanţa de urgenţă referitoare la Legea energiei termice şi a gazelor naturale şi vizează o creştere a transparenţei pe piaţa gazelor naturale din România. 
 
Prezent la dezbaterile din plen, ministrul pentru energie, Răzvan Nicolescu, a declarat că nu se impunea amendarea actului normativ, pentru că nu există riscul creşterii preţului la energie termică de la 1 ianuarie 2015. 
 
De cealaltă parte, preşedintele Comisiei de industrii, deputatul PSD Iulian Iancu, a subliniat că prin introducerea amendamentelor s-a dorit protejarea populaţiei, ca urmare a semnalelor primite de la toţi producătorii de energie termică referitoare la creşterea preţurilor la gaze naturale de la începutul anului viitor.
 

Etichete ministrul pentru energieRăzvan NicolescudeputaţigazeCETliberalizarecăldură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live