Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

27 Martie 2020
Vizualizari: 1223
Comentează add

Cele 14 vizete au fost realizate sub coordonarea și la inițiativa profesorului universitar dr. ing. Cătălin Fetecău, președintele Senatului Universității.

Galați: Vizete pentru jandarmi, fabricate la imprimanta 3D a Universității

maria-mandita-galati

Vizete pentru jandarmi, fabricate la imprimanta 3D a Universității Dunărea de Jos din Galați. Foto: Jandarmeria Galați

Jandarmii gălățeni au primit 14 vizete realizate cu ajutorul inginerilor și a imprimantei 3 D  de la "Centrul de Excelenţă Prelucrarea Polimerilor (CE PP)” din cadrul Facultății de Inginerie - Universitatea „Dunărea de Jos” Galați. 

 

Cele 14 vizete au fost realizate sub coordonarea și la inițiativa profesorului universitar dr. ing. Cătălin Fetecău, președintele Senatului Universității, care a decis să pună în slujba comunității atât cunoștințele teoretice cât și baza materială a Facultății de Inginerie. 

 

Jandarmii, care în această perioadă sunt în prima linie, aflându-se, mereu, în stradă, în acțiuni de verificare, monitorizare sau însoțire a persoanelor conduse în carantină ori în izolare la domiciliu, au fost foarte mulțumiți să primească acest ajutor care îi va proteja în misiunile lor viitoare. 


Etichete (ii)vizetejandarmiuniversitateimprimanta 3d

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live