Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

19 Ianuarie 2019
Vizualizari: 639
Comentează add

Pensionarul a fost urmărit de atacator, de la bancă, iar atacul a avut loc în scara unui bloc din centrul orașului, tâlhăria fiind filmată de camerele de luat vederi.

Galați: Recidivist, arestat după ce a atacat violent un bătrân

maria-mandita-galati

Foto: Arhivă.

Magistrații gălățeni au decis, astăzi, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru agresorul unui bărbat de 75 de ani pe care l-a atacat cu extremă violență, în scara unui bloc, la începutul săptămânii, deposedându-l de 500 de euro și un telefon mobil.

Pensionarul a fost urmărit de atacator, de la bancă, iar atacul a avut loc în scara unui bloc din centrul orașului, tâlhăria fiind filmată de camerele de luat vederi din holul blocului.

Cu ajutorul înregistrării, atacatorul a fost identificat de polițiști, în persoana unui bărbat de 36 de ani, recidivist, condamnat tot pentru furt și tâlhărie.

Potrivit unor surse, acesta a fost eliberat din penitenciar, în baza legii recursului compensatoriu. 

Ieri, Poliția Galați a comunicat public și semnalmentele atacatorului, dar și o fotografie a acestuia, iar după câteva ore, în urma unor informații, agresorul a fost depistat de un echipaj al Secției 2, într-o clădire dezafectată dintr-un cartier central al orașului. 

La arestare, bărbatul nu a opus rezistență. Acesta a fost încătușat și condus la sediul I.P.J, unde, după ce a fost reținut, pe parcursul nopții, a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Etichete agresorpensionararestatpolitiegalatitalharieeliberatrecursul compensatoriu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live