Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

14 Aprilie 2020
Vizualizari: 311
Comentează add

Galați: Incendiu la groapa de gunoi din Tecuci (VIDEO) Galați: Incendiu la groapa de gunoi din Tecuci (VIDEO) - Conține video

maria-mandita-galati

Foto:Arhiva/ RRA.

Peste 30 de gălățeni, pompieri ISU din Tecuci şi Iveşti au acționat, toată noaptea, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Tecuci, dezafectată de peste un an.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Galați, Eugen Chiriță, pentru stingerea incendiului au acționat 30 de pompieri cu 3 autospeciale cu apă și spumă de la secțiile de pompieri Tecuci şi Iveşti și cu trei motopompe transportabilei şi două cisterne de la primăria municipiului Tecuci.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă, din cauza vântului foarte puternic şi a specificului zonei, însă, transmite sursa citată, nu au avut degajări mari de fum care să pună în funcțiune avertizarea locală de tip Ro-alert.

În prezent, focul este stinsdar au rămas în zonă, preventiv, două echipaje. În total, au ars gunoaie menajere și vegetație uscată pe o suprafață de cca. 5000 mp. , cauza incendiului fiind în curs de stabilire.

VIDEO: Incendiu la groapa de gunoi Tecuci. Sursa video: ISU.

(PH)


Etichete isu tecuciincendiugroapa de gunoi(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live