Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 24 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Mai 2019
Vizualizari: 620
Comentează add

Performanţele teatrale ale anului trecut sunt răsplătite în această seară la Gala Premiilor UNITER, care e transmisă de Radio România Cultural.

Gala Premiilor UNITER

radiojurnal

Foto arhivă

Performanţele teatrale ale anului trecut sunt răsplătite în această seară la Gala Premiilor UNITER, care se desfăşoară la Teatrul Naţional "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca, acolo unde în urmă cu 100 de ani a fost jucată prima piesă de teatru în limba română.

Vor fi acordate premii celor mai bune producţii teatrale din 2018, dar şi premii de excelenţă. Actorii Florin Piersic şi Maia Morgenstern, regizorul Cristian Pepino, scenograful Nina Brumuşilă şi criticul de teatru Doina Papp vor fi recompensaţi cu premii pentru întreaga activitate. Detalii are Aura Gorbeanu, vicepreşedinte UNITER.

Aura Gorbeanu: Vor fi oferite peste 24 de premii. Suntem cu multă emoţie, cu dragoste şi reverenţă împreună peste 900 d epersoane în sala Teatrului Naţional din Cluj, dar  vă invităm şi pe dumneavoastră, cei care nu sunteţi în Cluj, să ne urmăriţi atât pe Televiziunea Naţională, cu începere de la ora 22:00, cât şi pe Radio România Cultural. În această seară, publicul va fi cel care câştigă cel mai mult, pentru că în afară de premiile galei, stabilite de către un juriu, vor fi şi premiile publicului. Am votat împreună, v-aţi ales câştigătorii, câştigătorii suntem noi toţi, cei care iubim teatrul.


Etichete galapremiiuniter

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live